Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Lehler FilteringTechnology Qingdao, ΕΠΕ είναι κύριος κατασκευαστής των υψηλής ποιότητας οθονών καλωδίων σφηνών, των οθονών καλωδίων Johnson, των καλαθιών οθόνης, των κόσκινων κάμψεων, των οθονών επίπεδων οθονών, της παγίδας ρητίνης, των ακροφυσίων φίλτρων και των αυτοκαθαριζόμενων φίλτρων.

 

Υπηρεσία Lehler πολλές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της κατεργασίας ύδατος, των τροφίμων, του πολτού & του χαρτιού, του φαρμακευτικού είδους, του μελανιού, του χρώματος και των επιστρωμάτων, του πετρελαίου, των μετάλλων σκονών και των καλλυντικών…

 

Σε Lehler, μεταχειριζόμαστε την ποιότητα ως υποχρέωση και την εργασία προς την επίτευξη του με όλους τους τρόπους πιθανούς. Προκειμένου να διατηρηθούν η ποιότητα, η σταθερότητα και η απόδοση των προϊόντων, ο ποιοτικός εμπειρογνώμονάς μας υποβάλλεται στους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε διάφορα επίπεδα παραγωγής. Η ποιότητα είναι πάντα η η περισσότερη προτεραιότητά μας. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση του ISO 9001:2015.

 

Το Lehler προσφέρει ένα ευρύ φάσμα όλων των συστημάτων διήθησης ανοξείδωτου που χρησιμοποιούνται για πολλές διαδικασίες διήθησης και χωρισμού. Το Lehler είναι σε θέση να παραγάγει το σωλήνα καλωδίων σφηνών με την ελάχιστη αυλάκωση ανοίγοντας 0.02mm (20micron), διάμετρος από 16mm σε 1500mm, μέγιστο μήκος 4000mm.

 

Στηργμένος στον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, επαγγελματική ομάδα Ε&Α, υψηλού επιπέδου της ικανότητας παραγωγής, παρέχουμε στον πελάτη μας τα υψηλότερες οικονομικώς αποδοτικές προϊόντα και τις λύσεις.

 

Το δίκτυό μας προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτει ολόκληρη την εγχώρια αγορά, και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ταϊβάν και άλλες χώρες και περιοχές. Προσπαθούμε να γίνουμε ο ηγέτης στη βιομηχανία φίλτρων!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αρχισμένη το 2010, Co. εξοπλισμού Qingdao Lehler η βιομηχανική, ΕΠΕ έχει χτίσει μια φήμη ως ηγέτη στην εγχώρια αγορά. Σαν επαγγελματικό εργοστάσιο κατασκευής, είμαστε ειδικευμένοι στο καλάθι καλωδίων σφηνών για τη βιομηχανία πολτού και χαρτιού.
Το 2011, η βιομηχανική Co. εξοπλισμού Qingdao Lehler, ΕΠΕ πήρε την ποιοτική πιστοποίηση του ISO 9000, η οποία είναι ο κωδικός πρόσβασης στη διεθνή αγορά για την επιχείρηση.
Το 2015, Lehler μετονόμασε επίσημα τη φιλτράροντας Co. τεχνολογίας Qingdao Lehler, ΕΠΕ υπηρεσίες προϊόντων καλωδίων σφηνών Lehler περισσότερες βιομηχανίες ευρέως, όπως την κατεργασία ύδατος, τα τρόφιμα, τον πολτό & το χαρτί, το φαρμακευτικό είδος, το μελάνι, το χρώμα και τα επιστρώματα, το πετρέλαιο, τα μέταλλα σκονών και τα καλλυντικά.

Με βάση την ανταγωνιστική τιμή και τη σταθερή ποιότητα, οι οθόνες καλωδίων σφηνών μας είναι δημοφιλείς oversea, ειδικά σε κεντρικό & τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Ρωσία, και την Αφρική.
Το Lehler εμμένει πάντα στην αρχή λειτουργίας της πίστης, της λεπτομέρειας και της ευθύνης παρέχετε την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητα.

Το Lehler έχει την καλύτερη ομάδα και τη Ομάδα Διοίκησης Ε&Α, τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό Ε&Α και τον πρώτης τάξεως σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τον καθαρισμό στο σχέδιο προϊόντων, τη διαδικασία διαχείρισης και υπηρεσιών αναλόγως.

 

Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Lehler

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 500-600

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις